Termeni și condiții

termeni și condiții

Acest document se referă la condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.thetravelingtulip.ro.

Accesând sau utilizând website-ul www.thetravelingtulip.ro, ești de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Acest website este deținut și administrat de The Traveling Tulip SRL.

 1. Drepturile utilizatorilor

Utilizatorul site-ului www.thetravelingtulip.ro are dreptul de a vizualiza site-ul pe monitorul PC-ului, de a tipări părți din conținutul acestuia pe hârtie și de a salva pagini în format electronic, doar pentru uz personal, dar nu pentru uz comercial.

Conținutul site-ului este proprietatea Traveling Tulip SRL și nu poate fi utilizat/transferat către terți decât dacă se obține acordul scris. Pentru sesizările de încălcare a drepturilor de autor puteți scrie la office@thetravelingtulip.ro și vă vom răspunde fără întârziere.

 1. Obligatiile vizitatorilor www.thetravelingtulip.ro

Ești de acord să respecți următoarele obligații, inclusiv (dar fără a se limita la):

 • • ai responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau în numele tău;
 • • ai vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice;
 • • garantezi veridicitatea datelor furnizate despre tine sau membrii familiei tale;
 • • nu ai dreptul sa utilizezi site-ului în scopuri speculative, sau în scopul generării de rezervări false sau frauduloase;
 • • îți este interzisă transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • • ai obligația de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial.

Utilizatorul site-ului www.thetravelingtulip.ro nu are dreptul să folosească (în forma existentă sau modificată) în scop comercial conținutul site-ului.

Utilizatorul site-ului www.thetravelingtulip.ro nu are dreptul să înlăture notificarea despre drepturile de autor și/sau marca înregistrată de pe copiile conținutului. Copiile vor fi făcute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul site-ului www.thetravelingtulip.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descărcarea pagină cu pagină a conținutului site-ului.

Solicitările privind republicarea sau redistribuirea de conținut vor fi adresate către The Traveling Tulip SRL la adresa office@thetravelingtulip.ro.

 1. Condițiile generale de rezervare și achiziționare de servicii pe site-ul www.thetravelingtulip.ro

Orice rezervare efectuată pe site va fi considerată drept intenția ta de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic. Dacă cererea / rezervarea ta este conformă, va fi acceptată, și vei primi un e-mail de confirmare tranzacțional din partea The Traveling Tulip SRL. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice și documentele de călătorie îți vor fi transmise de către consultanții de vânzări ai societății.

Toate serviciile turistice afișate pe site pot fi rezervate la cerere, în funcție de disponibilitatea partenerilor noștri.

În momentul navigării pe Site, vei putea observa referiri la diferite condiții aplicabile ofertelor speciale. Te rugăm să citești cu atentie acești termeni și să iei legătura cu The Traveling Tulip SRL pentru detalii complete.

 1. Anulări/Modificări

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat se va face în funcție de termenii agreați prin contractul individual încheiat cu The Traveling Tulip SRL. În cazul în care dorești anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achiziționat, este responsabilitatea ta de a informa The Traveling Tulip SRL, în scris, prin e-mail, la adresa office@thetravelingtulip.ro sau telefonic, la numărul de telefon +40 722 463 622, despre intențiile tale.

The Traveling Tulip SRL nu poate anula / modifica serviciul turistic înainte de a primi cererea ta fermă.

În eventualitatea modificării unei rezervări (incluzând, dar fără a se limita la: anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), The Traveling Tulip SRL își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acțiune.

În general, dacă un serviciu deja plătit este anulat, călătorul va primi:

 • 100% din suma totală pentru anulările solicitate cu mai mult de 30 de zile înainte de data începerii serviciului de călătorie
 • 40% din suma totală pentru anulări solicitate cu 6-14 zile înainte de data începerii serviciului de călătorie
 • 0% din suma totală pentru anulările solicitate cu 0 – 5 zile înainte de data începerii serviciului de călătorie

Pentru anumite tipuri de servicii, politicile de anulare de mai sus nu se vor aplica. În aceste cazuri, politicile de anulare vor fi stipulate în contractul semnat cu The Traveling Tulip SRL.

 1. Plata

Nu se acceptă alte modalități de plată în afara celor prezentate pe site și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

The Traveling Tulip SRL nu-și asumă nici o obligație de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de călătorie în cazul neplății integrale a serviciilor comandate. În orice situatie, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

The Traveling Tulip SRL își rezervă dreptul de a încasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot să apară la momentul rezervărilor. În acest caz vei fi informat despre comisioanele aplicabile. The Traveling Tulip SRL își rezervă dreptul de a transfera costurile generate de penalizările de charge back.

Transfer Bancar / Virament:

Dacă selectezi această opțiune de plată, ți se va trimite prin e-mail o copie a facturii, pe baza căreia poți efectua plata. Termenele de plată vor fi convenite în contractul individual semnat cu The Traveling Tulip SRL.

ING Bank Romania – RON – RO93INGB0000999908067697

ING Bank Romania – EUR – RO97INGB0000999909110860

ING Bank Romania – USD – RO53INGB0000999911074641

BIC/SWIFT code: INGBROBU

Cash:

Persoane juridice și fizice:

Plățile în numerar se pot face în LEI, direct către un reprezentant al The Traveling Tulip SRL, pe baza contractului semnat sau în orice sucursală a ING Bank, pe baza unei facturi electronice, transmisă cumpărătorului prin email.

În plus, pentru plățile aferente produselor fizice, plățile în numerar pot fi efectuate către curierul care livrează produsele (serviciu disponibil doar în România).

Plata online cu cardul

Dacă în etapa de rezervare a pachetului de servicii de călătorie alegi să plătești online cu cardul de credit/debit, vei fi redirecționat către site-ul de procesare securizată a plăților (twispay.ro) unde vei putea revizui informațiile de facturare și vei continua cu plată. Dacă alegi această metodă de plată, este necesar să completezi un formular cu informațiile cardului tău de credit pe site-ul care procesează plăți securizate. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiile on-line la același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată pe serverele magazinului online sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut! Pentru plățile prin cardurile bancare, The Traveling Tulip SRL nu percepe nici un comision!

În vederea finalizării tranzacției în condiții optime va trebui să furnizezi:

 • Numele posesorului de card
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fața cardului, fără spații)
 • Data expirării cardului
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura)

Tranzacțiile se vor efectua în LEI, pentru orice serviciu achiziționat direct de pe site-ul nostru, în condițiile convenite cu banca care a emis cardul. Pentru efectuarea tranzacției pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Dacă se preferă tranzacțiile în EUR sau USD, un link de plată poate fi trimis cumpărătorului. Reprezentantul The Traveling Tulip trebuie să cunoască în prealabil această solicitare, pentru a emite link-ul de plată, iar serviciile trebuie achiziționate în afara site-ului.

Pentru consultanță privind efectuarea plăților online ne poți apela la numărul de telefon +40 722 463 622 sau la adresa de e-mail office@thetravelingtulip.ro.

Plata card direct la reprezentantul The Traveling Tulip:

În cazul în care nu dorești să utilizezi cardul tău bancar în sistem online, poți să achiți totuși cu acesta prin debitare la POS-ul The Traveling Tulip SRL, în ziua plecării, cu condiția ca un avans să fi fost achitat în prealabil, în momentul rezervării serviciului turistic. Moneda în care va fi procesată plata va fi LEI.

The Traveling Tulip SRL deține echipamente POS instalate de BRD – Groupe Société Générale.

Tichete de vacanta emise de guvernul român

Acceptăm tichete de vacanță, în format electronic, emise de Edenred România, Sodexo România și Up România, în numele guvernului României.

Voucherele de vacanță sunt nominale și pot fi folosite de titular și familia acestuia.

Aceste vouchere pot fi folosite pentru orice tip de serviciu prestat de The Traveling Tulip SRL, cu condiția ca acesta să fie un serviciu care include și cazare.

Valoarea voucherelor nu poate fi returnată titularului în numerar. În cazul în care serviciul oferit de The Traveling Tulip este evaluat la mai mult decât suma de bani plătibilă cu tichetele de vacanță, diferența va fi plătită de către client prin una dintre opțiunile de mai sus.

 1. Clauze de nerăspundere:

Site-ul www.thetravelingtulip.ro este un site cu conținut informativ și informațiile prezentate pot suferi modificări.

The Traveling Tulip SRL nu garantează în niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea și integralitatea datelor și informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordanțe sau erori care pot apărea la un moment dat între conținutul site-ului și informațiile reale nu implică nicio raspundere, de orice natură, pentru The Traveling Tulip SRL.

Datele și informațiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandări, garanții sau angajament din partea The Traveling Tulip SRL.

The Traveling Tulip SRL nu va putea fi ținută răspunzătoare față de nici o persoană/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.thetravelingtulip.ro sau ca urmare a oricărei erori sau omisiuni.

 1. Modificări în termenii și condițiile de utilizare:

The Traveling Tulip SRL poate aduce modificări termenilor și condițiilor de utilizare, fără a anunța acest lucru anterior în conținutul site-ului. Te rugăm, deci, să recitești termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când accesezi sau utilizezi acest site. Utilizarea site-ului de către tine, ulterior modificării acestor termeni, constituie acceptarea de către tine a termenilor și condițiilor modificate.

Aceste reguli sunt în conformitate cu legislația română în vigoare. Încălcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor The Traveling Tulip SRL și poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau, după caz, penală a persoanei în culpă. Conflictele apărute în legătură cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre soluționare instanțelor judecătorești.

Acest site poate conține link-uri către diverse site-uri. Atunci când accesezi aceste site-uri, te afli implicit în afara site-uluiwww.thetravelingtulip.ro și ai obligația de a respecta termenii și condițiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

 1. Date personale

Colectăm următoarele date personale: nume, prenume, număr telefon personal, adresa domiciliu, adresa de e-mail personală, serie și nr. carte de identitate, serie și nr. pașaport, CNP, data nașterii, vârsta copiilor, date medicale relevante pentru activitatea turistică.

Cum utilizăm datele dvs.:

 • – Rezervarea, intermedierea, ofertarea și/sau comercializarea serviciilor și/sau pachetelor de servicii de călătorie, altor servicii turistice, evenimente culturale/sportive sau de altă natură, servicii de agrement sau călătorii de afaceri, executarea contractelor – respectiv în vederea îndeplinirii obligațiilor contractuale pe care ni le asumam față de tine, în conformitate cu contractul de prestării servicii semnat între părți.
 • – În vederea îndeplinirii obligațiilor legale stabilite în sarcina noastră, în conformitate cu Codul Fiscal, Codul Muncii, Codul Comercial, Legea Societăților Comerciale, Legea Contabilității, Codul de Procedură Fiscală.
 • – Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale pe care le avem față de tine – furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.
 • – Cum sunt securizate datele tale: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informații pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operațiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele tale personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.thetravelingtulip.ro își pot exercita drepturile prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) si a legii nr. 190/201 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 respectiv:

 • • dreptul de acces la date personale care îl privesc pe utilizator;
 • • dreptul de rectificare sau ștergere a datelor;
 • • dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor;
 • • dreptul de portabilitate a datelor;
 • • dreptul de a nu fi de acord cu prelucrarea datelor care îl privesc pe utilizator
 • • dreptul de a se adresa justitiei și Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
 • • dreptul de retragere în orice moment a consimțământului cu privire la prelucrările de date în scopul de mai sus.

Cu toate acestea, utilizatorii iau la cunoștință că exercitarea dreptului de retragere a consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate pe baza consimțământului lor liber exprimat anterior retragerii acestuia.

Utilizatorii declară prin prezenta că au reținut că datele lor personale nu vor face obiectul unui proces decizional automat.

Pentru a exercita aceste drepturi se depune o cerere în scris, datată și semnată în atenția responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal prin transmiterea unei cereri către adresa de e-mail: dataprotection@thetravelingtulip.ro Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către The Traveling Tulip SRL, poți accesa site-ul www.thetravelingtulip.ro, sectiunea Politica de confidențialitate.