recenzii

ce spun clienții noștri

Vă mulțumim pentru turul ghidat foarte frumos. A fost interesant și distractiv 🙂 M-am bucurat de ziua însorită.


AnneLise

Iulia, ghidul nostru, are o personalitate excelentă, plină de spirit, plină de resurse, cu mult umor și cunoștințe deosebite despre istoria țării sale. Ne-a plăcut foarte mult turul și l-aș recomanda tuturor celor care vizitează Bucureștiul.

Alan

Ne-am distrat cu adevărat în București, alături de ghidul nostru, Iulia, care a fost plină de bucurie și anecdote amuzante pe care să le împărtășească cu noi!

Gautier

În ciuda vremii incredibil de rece pe care am avut-o în timpul vizitei la București, turul nostru a fost pur și simplu uimitor, cu Iulia ca ghid. Are o personalitate minunată și mă bucur că am ales-o ca ghid!

Sarah

Serviciile companiei sunt foarte eficiente. Am cerut un itinerar personalizat al României, să avem pentru prietenii noștri străini și echipa de la The Traveling Tulip au „livrat” într-un mod spectaculos.

Vlad

Dacă aveți vreodată nevoie de cineva care să organizeze un eveniment corporate pentru dvs., asigurați-vă că întrebați echipa uimitoare de la „The Traveling Tulip”. Au resurse vaste pentru ca echipa ta să se distreze!

Cata