îți va plăcea unde te ducem,

ne cunoaștem țara!

DESCOPERĂ ROMÂNIA PRIN EXPERIENȚE PERSONALIZATE

Bun venit la The Traveling Tulip,

partnerul tău pentru #slowtravel

Suntem un furnizor pasionat de servicii turistice ce au în centrul lor omul. Facem tot posibilul (și imposibilul) pentru a îți oferi una dintre cele mai personale, captivante și intime experiențe de descoperire a României.

De ce? Pentru că ne place la nebunie România Serios, ne iubim profund țara și suntem recunoscători că avem ocazia să îți arătăm cât de autentică, fermecătoare și frumoasă este cu adevărat România. Și am ales varianta „slow travel”, fiecare experiență fiind concepută pentru a îți oferi timp să te bucuri de tot ce te înconjoară și să creezi amintiri unice.

Descoperă România autentică

Gastronomie

Bucătăria românească, un amestec variat de diverse preparate din mai multe culturi cu care a intrat în contact, își păstrează caracterul autentic, cu fiecare fel de mâncare servit.

Oameni

Ce este o țară fără oamenii săi? Iar românii sunt acei oameni pe care îți va plăcea absolut să îi cunoști, primitori, amuzanți și mereu gata să-și arate frumoasa țară.

Explorare urbană

Bijuterii arhitecturale, pasaje ascunse și istorie între zidurile clădirilor vechi – asta (și mai mult) este ceea ce te așteaptă în orașele României. Un tur pietonal este modalitatea perfectă de a explora.

Tradiții

Fie la țară, fie la oraș, noi, românii, ne prețuim tradițiile și încercăm să le menținem în orice moment. Descoperă tradițiile românești, transmise din generație în generație.

Peisaj sălbatic

Ești un pasionat de munte? Sau doar un iubitor de natură? Oricum ar fi, avem ceva de oferit pentru toată lumea! Respiră puțin aer curat, descoperă locuri sălbatice și bucură-te!

Meşteşuguri

De la olărit la broderie, de la țesut la pictură, meșteșugurile au ocupat un rol important în viața tradițională a României. Ne străduim să păstrăm în viață vechile meșteșuguri și să le transmitem mai departe.

Serviciile noastre

TURURI INTERACTIVE PENTRU GRUPURI MICI

Alătură-te grupurilor noastre făcute
așa cum ne place! Asta înseamnă că poți să te distrezi, să explorezi, să cunoști cultura și istoria
noastră, să interacționezi cu localnicii și să înveți toate detaliile excentrice despre locurile pe care le
vizităm.

ESCAPADE & EXCURSII DE O ZI

Combinăm cazarea, șoferii și ghizii pentru a crea o experiență de neuitat. Așadar, poți începe să îți proiectezi propria experiență românească ideală!

TURURI GHIDATE,
CROITE DOAR PENTRU TINE

Dacă dorești, putem realiza tururi personalizate cu ghid local și șofer personal. Există opțiunea de privat sau corporate, trebuie doar să ne spui ce alegi.

ITINERARE AUTOGHIDATE ȘI BROȘURI DE CĂLĂTORIE

Planificăm vacanța ta până la cel mai mic detaliu. Partenerii noștrii locali îți vor oferi o experiență de neuitat.

Hai să ținem legătura!